Yarden

Word nu Franchise Uitvaartondernemer bij Yarden.

Uitvaartondernemer worden? Bij Yarden bieden we u alle ruimte om dit prachtige vak uit te oefenen. U bent natuurlijk allereerst de steun en toeverlaat voor mensen die een dierbare zijn verloren. Maar bij Yarden heeft u ook de taak om nabestaanden te inspireren en ruimte voor eigen invulling te geven, zodat de uitvaart echt een persoonlijke gebeurtenis kan worden.
Vanuit onze ervaring weten wij dat dit voor nabestaanden het afscheid extra waardevol maakt. Daarom coachen wij onze uitvaartondernemers niet alleen in het organiseren van de uitvaart, maar ook in het ontdekken van ‘verborgen wensen’ die niet altijd door nabestaanden uitgesproken worden.

‘ De combinatie van persoonlijke aandacht en een vlekkeloze organisatie is mijn uitdaging.’

 Meer weten?

Yarden zoekt enthousiaste uitvaartondernemers met en zonder ervaring of opleiding, voor deze werkgebieden. U kunt meer informatie ontvangen of een vrijblijvende kennismaking aanvragen via Koelewijn & Partners.

‘Ik voel me thuis bij deze club’

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie.
Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt.
Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

 

Download hier de brochure Word franchisenemer bij Yarden