“Mensen doen zaken met mensen”

“Mensen doen zaken met mensen” en bij voorkeur met professionals

Onze Sales Improvement Professionals zorgen voor aantoonbaar hogere prestaties door het verhogen van het resultaat van de verkoopactiviteiten van onze klanten. Wij realiseren al jarenlang, bij bedrijven een verbetering van de verkoopresultaten. Dit doen wij door middel van een unieke werkwijze, met de naam SPACE Concept®. Wij bieden een dienstenpakket aan waarmee de strategie en alle processen rondom sales binnen bedrijven worden geoptimaliseerd. Dit combineren wij met praktijkgerichte training en coaching. Ons moderne trainingsprogramma is zeer uitgebreid en afgestemd op de hedendaagse verkoop.

Als ondernemer zoek je vanzelfsprekend naar een concept waar je vertrouwen in hebt en dat bewezen succesvol is. Vanzelfsprekend let je daarnaast op de “click” met diegene die het verkoopt en of uitvoert. Daarom zijn wij als organisatie zeer selectief in het aannemen van de juiste collega’s. Daarbij kijken we of je complementair bent binnen de organisatie qua expertise en als persoonlijkheid. Als groep realiseren we zelf ook al jarenlang een flinke omzetgroei met elkaar. Het secretariaat, marketing, automatisering en productontwikkeling vormen op zeer professioneel niveau de faciliterende diensten van het kantoor voor de franchisenemers en klanten van Sales Improvement Group. Wij bieden alle Sales Improvement Professionals een uitstekende ondersteuning. Je krijgt een uitgebreide praktijkgerichte opleiding en persoonlijke begeleiding.

Wanneer je professional bent in sales en erachter wil komen of we een “click” hebben nodig ik je uit contact met me op te nemen. Onder het motto “mensen doen zaken met mensen”.

Michel van Hesse